mandag 10. oktober 2011

Familietid

Etter en fin-fin stockholm-helg er vi trygt hjemme igjen! Ikke noe er bedre en tid sammen med familien og Jesus :)

Max viser seg å være en liten bil-baby, som knapt nok ga et eneste lite pip fra seg hele den lange kjøreturen som tok laaang tid. Han som spreller som en fisk hver lang noen prøver å holde han i ro, satt som et tent lys i baksetet og nøyt utsikten. Her er noen bilder:

For ordens skyld: vi kjørte ikke da dette bildet ble tatt :)

Hotellsenger er tingen! Max elsker å hærje i senga. Voksensenger vel og merke, babyseng er ikke no gøy, da er det fare for at man må sove. Soving = kjedelig!

Utflukter er gøy det og! Max er i en fantastisk alder hvor ALT ute i den store verden er spennende! Man kan huske, se på ender, krabbe på gresset, plaske i sølepytter og bli våte, smake på småstein osv. :)


Max er herved freiskmeldt idet han suger i seg siste dose med antibiotikamixtur (som har vært en sant lite mareritt å få i han) med den største iver og deretter gjerne vil beholde sprøyta en stund for å se om han kan greie å suge litt mere godsaker ut av den :)

-Maria

4 kommentarer:

  1. Unger er superherlige i den alderen. Han er jo snart ett år! Så deilig med skikkelig familietid i Stockholm da og ikke minst at velsegutten var så flink i baksetet. Dere er flinke å finne på ting sammen:)

    Ha en flott dag!

    SvarSlett
  2. Det der så koselig ut, altså! Dere er en veldig skjønn familie:) Deilig at lille Max er så snill på biltur, da er det jo ikke noe problem å reise.

    Ønsker dere en nydelig uke videre!

    SvarSlett
  3. Kvalitetstid med familien, det er viktig det! Max er i en herlig alder, hvor alt skal utforskes(og puttes i munnes). Så bra at han liker å kjøre bil. Det byr på mange koselige bilturer. Gleder meg til å se dere igjen. Dere er en herlig familie, som det følger en god duft med.

    SvarSlett
  4. Tusen takk for kommentarene deres altså, jeg blir nesten litt rørt her jeg ;)

    SvarSlett