mandag 12. september 2011

Pappa og mamma!

     God mandag! Vi i House of Markussen har hatt en fin helg -sammen. Når pappa'n jobber borte i ukene blir det ekstra, ekstra bra med helg! Max ble så glad da pappa kom hjem at han like godt sa det! "Pappa..!" på ekte norsk! Så i helgen har han ikke holdt opp med å si pappa i de rette sammenhengene. Tidligere har han sagt "pa" og "dædæ" (som sikkert alle babyer i hele verden sier). Men det samme han var så godt i gang med norsken begynte han å si mamma også! Lille plutten vår sier nå "pappa" nesten hele tiden når pappa er i nærheten, og "mamma" når han er lei seg eller sur. Det kunne høres ut som en urettferdig behandling ovenfor mamma, men jeg synes ikke det. Han er jo bare grenseløst skjønn :)

Lørdag var vi ute på tur i skogen. Max elsker tilværelsen i bæremeisen, og vi hadde en koselig dag i regn og sol :)

 Hyppla hsten, kom igjen mamma, du greier litt fortere!

 Herlig å se hvor glad Max er i pappa'n sin. Jeg skjønner han veldig godt!

Hvem er jeg? At Gud skulle ta hånd om meg, bry seg om meg? Guds godhet.

-Maria

5 kommentarer:

  1. Så flink Max er! Det må vel være ubeskrivelig skjønt når deres egen sønn begynner å kalle dere mamma og pappa. Deilig med skogtur. Bæremeis må vi også kjøpe til Oscar, så vi lettere kommer oss på slike turer.

    SvarSlett
  2. Det er veldig koselig når de begynner å si mamma og pappa!
    Ha en god uke, Maria!

    SvarSlett
  3. Det må være en helt fantatsisk opplevelse når de første gang sier mamma og pappa. Gleder meg til Filip klarer det! Deilig å komme seg ut på tur med familien. Fin bæremeis dere har. Hva slags type er det? Ha en velsignet uke!

    SvarSlett
  4. Dere er så skjønne! Søtt at Max har begynt å si navnene deres ordentlig:)

    SvarSlett
  5. Mamma og pappa-ordnene er helt magiske -enn så lenge hvertfall, hehe :)

    Tuva Linn: bæremeisen er en McKinley, veldig god selv om den er noen år gammel. Du kan prøve den når du kommer! Urolig kjekt å ta men småen på tur i den :)

    SvarSlett