lørdag 3. september 2011

Max 9 mnd

Idag er den lille skatten vår rendet 9 mnd! I det siste har tiden virkelig flydd. Han har fått fire tenner til, balansen hans blir stadig bedre og nå kan han sta litt uten å holde seg. Personligheten blomstrer virkelig. Han "prater" mer voksent om man kan si det sånn, og er en harmonisk liten aktiv fyr som liker å bli bært rundt av mamma eller pappa og følge med på hva som skjer fra et voksent synspunkt. Og han liker å krabbe inn i skap og leke med kaseroller, kakefat og søppel(!). Han elsker fremdeles mat, og spiser hva som helst. En dag vi var ute i hagen plukket han seg et eple, og det er det perfekte tidsfordiv for tiden.

 Med de søte små tenne sine gnager han på eplet så det ser ut som det har vært en mus på det :)

Den lille store velsignelsen vår, et mirakel, en dyrebar skatt og en en gave fra Gud den allmektige.

-Maria

5 kommentarer:

  1. Å så skjønn da.. Han har virkelig vokst ja.. Er ikke lenge før vår blir 10 mnd. Tiden går så fort.. Han er kjempe herlig den lille skatten deres. Kjenner godt igjen at "voksne" ting er kjekkest å leke med.. Her går det i kammer og henging over oppvaskmaskinen når jeg rydder på kjøkkenet.. Kos dere masse videre..

    SvarSlett
  2. Takk Ellen! Får håpe de blir noen resere på kjøkkenet da, som fortsetter å "hjelpe" mamma med oppvasken :)

    SvarSlett
  3. Gratulerer så masse til prinsen deres! Så mye som har skjedd med han i det siste. Så søtt at han tygger på eple med små søt tenner, flinke gutten!

    SvarSlett
  4. Herlig å få et lite innblikk i Max, med foreldre, sin verden. Det må være gøy at dere ser så mye utvikling for tiden! Eplegnaging:) sjarmerende. Fint å se dere på Spiren i går btw!

    SvarSlett