mandag 15. august 2016

1. skoledag i 1. klasse

Og med det tenkte jeg at det var på tide at bloggen fikk oppstå igjen etter et par års tid i dvale. Det er så mye jeg har lyst å skrive om og dele, men denne tiden vet dere... Den strekker jo aldri til.

Dette året har vi dog bestemt oss at vi ikke hadde lyst til å flyte med strømmen, så idag har vi hatt 1. skoledag for eldstemann som (plutselig!) har blitt skolegutt! At barna begynner på skole er jo ikke så unormalt, men Max har altså begynt på hjemmeskole. Og det er ikke akkurat veldig vanlig her til lands. Både han selv og vi gleder oss masse til å ta fatt på året! Det første dagen ble tilbrakt sammen med en annen familie som også har valgt hjemmeskole for sin førsteklassing. Vi dro til Slottsfjellet i Tønsberg, og det var veldig vellykket. Små og store koste seg masse ute i det flotte sensommerværet. Vi spiste niste ute i solen, var i toppen av slottsfjelltårnet og lekte ruiner.

Litt forberedelser på morgenkvisten må til

Er det noe en 1. klassing ikke har tid til, så er det ihvertfall å stå stille i mer en et tiendedels sekund på et sted med greit lys for å få tatt bilde!

Dette får være starten på min nye blogghverdag, jeg har veldig lyst til å dele mer framover om hva vi gjør på hjemmeskole, hvorfor vi har valgt det osv..!

Er det flere som har hatt spente førsteklassinger idag?!


- Maria

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar