fredag 3. februar 2012

Helg

Da var fredagen her igjen. Tiden går sannelig fort! Nå er februar her, og jeg ser virkelig fram mot lysere tider med sommer og sol. Gradstokken viste dog 10 minusgrader idag, så dette er faktisk årets kaldeste dag så langt. Men vakkert er det også med glitrende snø i solskinn.

Januar har bestått av bl.a. bursdagsfeiring for Rakel. Max kaller henne for "tette" (tante). Tenk at han skulle begynne å si tante før mamma da gitt. Han sa mamma en stud, men han har funnet det for godt å slutte med det igjen...

 Bursdagsbarnet

Max har fått sjokolademelk fra onkelen sin. Gjett om det falt i smak! Lille søtmumsen med rare matvaner. De eneste grønnsakene han vil spise umost er oliven og røbedter. Og sylteagurk hvis det regnes med... Han har også lagt sin elsk på de deilige appelsinene som finnes på butikkene for tiden.


Nå våken lille propell, så vi blogges mer siden... God helg!

-Maria

4 kommentarer:

  1. Goooing:D Bra at noen tar ansvar for at han får i seg søtsaker! (Høhø)

    SvarSlett
  2. Oliven og rødbeter ja. For en smak han har da. Hehe, skikkelig going er han!! Dere har det tydeligvis ikke så kald borti Sandefjord som det er her borte, siden 10 kullis har vært det kaldeste hittil. Heldige dere!

    SvarSlett
    Svar
    1. Nei vi har igrunn vært heldige med været denne vinteren! Akkurat sånn jeg liker det :)

      Slett