tirsdag 6. november 2012

Julekort

Sukk. Skal tro om det blir noen julekort i år jeg. Å få hele TO stk til å sitte stille/ være blid og fornyd samtidig er sannelig ikke lett. Hvordan i alle dager fikser dere mødre med mer ett ett barn å lage julekort? Tips mottas med takk!


-Maria

4 kommentarer:

  1. MÅ det være et kort hvor de sitter "pent og pyntelig"? Du kunne kle de opp i med nisseluer og julestas, la de leke og ha det gøy, og så prøve å få noen blinkskudd?

    SvarSlett
  2. Hei.. Det går ann å ta flere forskjellige bilder på samme julekort. Trenger ikke nødvendigvis ha alle på et bilde. I år har jeg faktisk 3 biler, et av oss alle, og et av hver av jentene.. Familiebilde ble ikke så veldig fint, alle var ikke like gode, men det holder ihvertfall:-) Ellers kan du ansette en morroklump som klarer å lage masse ablegøyer slik at Max blir helt gira:-)

    SvarSlett
  3. HAHA! Kan se det for meg. Her har jeg liksom planlagt julebilde, for jeg har klærne klare. Må bare vente til Gabriel er ihvertfall 2 uker før jeg tar det tror jeg. Tviler på at det kommer til å bli vellykket, for Oscar liker ikke særlig godt å bli tatt bilde av. Sikkert smart å ha flere bilder og isåfall enkeltbilder av hvert barn, hvis ikke de funker sammen, sånn som Ellen sier. Lykke til:)

    SvarSlett
  4. Takk for tips dere :) Jeg hadde liksom sett for meg det perfekte bildet av dem to sammen, men det er litt begrenset hva man får til av en som ligger og en som helst vil løpe! Kan nok tenkes at enkeltbilder er tingen ja :)

    SvarSlett