mandag 29. august 2011

En blå baby

I går hadde vi en fin-fin dag i heimen. BabyMax fikk prøve seg på litt fingermaling. Veldig gøy, og veldig grisete! Her er noen kunstverk:


Mammaer kan vel ikke annet enn å bli stolt over sin lille trille når man ser dette?! Han er jo så flink!


Her er et tottebilde fra en koselig morgenstund. Morgenstundene har dog ikke vært like idylliske i det siste, for plutselig har Max funnet ut at det er fint å stå opp i 5-tiden. Til og med på søndager!

-Maria


5 kommentarer:

  1. Gøy med fingermaling, men ikke så gøy å begynne dagen klokka fem! :) Glad jeg bare kan amme Mathea og så sover vi til sju, for da må vi gjøre klar Tabitha til skolen.
    Ha en velsignet uke!

    SvarSlett
  2. Koselige minner å ha, de små babyføttene vokser i rasende fart! :)

    Flott blogg dere har, har lest meg gjennom mange koselige innlegg nå. Ja, og takk for sist- veldig hyggelig å hilse på dere :)

    Merethe

    SvarSlett
  3. Det var en god ide! Må huske å gjøre det når Filip blir litt større. Enig med Merethe her, koselig blogg dere har. Vi gleder oss til å besøke dere!

    SvarSlett
  4. Så flink han er til å male! Kjempesøtt med tottebilder da, babyføtter er helt nydelig! Det er nok ganske slitsomt å våkne kl 5 ja. Jeg som trodde at JEG måtte stå opp tidlig nå når Oscar plutselig ikke vil sove til 10 lenger, men vil våkne halv 8!

    SvarSlett
  5. Sabine: noen ganger skulle jeg ønske at jeg fortsatt ammer jeg og, 5 er i tidligste laget...

    Merethe: Takk for sist og takk for hyggelig kommentar! Håper vi sees igjen om ikke alt for lenge :)

    Tuva Linn: Det kan være enklere å lege de fotavtrykkene nå, før Filip stikker av med fingermaling over hele seg. Det blir så mye å vaske etterpå! Vi gleder oss til dere kommer :)

    Caroline: Takk :) Hehe, Alt er ille for dem som har det ille! Jeg kan jo bare være glad for at han ikke er våken hele natta :)

    SvarSlett