Jeg fant en veldig god oppskrift her.
Det fine med den, er at man kan bruke akkruat hva man liker best av grønnsaker eller har tilgjenngelig i kjøleskapet for øyeblikket. Jeg har lagt dette et par ganger, og ble veldig førnøyd med denne varianten:
1/2 pakke sukkererter
1 gul paprika i strimler
1/2 squash i fingertykke skiver
10-15 cherrytomater
2 hvitløksfedd i tynne skiver
400 g torskefilet (jeg bruker torsk i blokk fra frysedisken. Det er billig det!)
Marinade:
4 ss olivenolje
3 ss soyasaus
2 ss balsamicoeddik
1 krm pepper
Det kan være lurt å smake seg til en god blanding her.
Ha grønnsaker og fisk i en ildfast form. Bland sammen marinaden og hell over. Steker i ovnen på 180 grader i ca 15 min til torsken såvidt faller fra hverandre.
Server med f.eks. byggris smakssak med soltørkede tomater fra glass pluss litt olje og frisk hakket basillikum.
Enkel, velsmakende, sunn middag i en fei. Det er ikke feil det!
Det fine med den, er at man kan bruke akkruat hva man liker best av grønnsaker eller har tilgjenngelig i kjøleskapet for øyeblikket. Jeg har lagt dette et par ganger, og ble veldig førnøyd med denne varianten:
1/2 pakke sukkererter
1 gul paprika i strimler
1/2 squash i fingertykke skiver
10-15 cherrytomater
2 hvitløksfedd i tynne skiver
400 g torskefilet (jeg bruker torsk i blokk fra frysedisken. Det er billig det!)
Marinade:
4 ss olivenolje
3 ss soyasaus
2 ss balsamicoeddik
1 krm pepper
Det kan være lurt å smake seg til en god blanding her.
Ha grønnsaker og fisk i en ildfast form. Bland sammen marinaden og hell over. Steker i ovnen på 180 grader i ca 15 min til torsken såvidt faller fra hverandre.
Server med f.eks. byggris smakssak med soltørkede tomater fra glass pluss litt olje og frisk hakket basillikum.
Enkel, velsmakende, sunn middag i en fei. Det er ikke feil det!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar