søndag 23. februar 2014

Vinner av Wow Cup

…ble Trine! "Hadde vært kjempe fint og kjekt med en sånn en til prinsessa mi. Liker å holde selv når hun drikker og kjekt å slippe det griset." Hurra for deg, send meg en mail (mariamarkussen (@) gmail.com, med adresse og ønsket farge, så snår du den straks tilsendt i posten!

fredag 21. februar 2014

Indianer og etterlysning av vinner

Nå i disse karnevalstider. Tenkte jeg at dete kunne vært gøy for disse små å kle seg ut litt. Det viser seg at elstemann har særdeles liten interesse på dette området, og lillebror kunne vel ikke brydd seg mindre han heller. Uansett så kjøpte jeg en indianerhodepynt og ansiktmalig, siden jeg synes at indianere er mye søtere enn superhelter. Dessuten mye billigere. Etter en halv time med overtalelser for å få lage indianerstriper i ansiktet og ytterlige bestikkelser i form av sjokolade fikk jeg puttet på han fjær også. Så fikk jeg knipset et lite knippe med bilder før har var ferdig og veeeeldig forsynt og dro av seg fjær og vasket seg i fjeset.


Jeg synes han ble verdens skjønneste indianergutt. Helt objektivt sett selvfølgelig. Strikkegenseren passe bra til outfiten. En brun bukse og makasiner har jo også vært nusselig da. Vips, karneval for under 50-lappen :)

Noen andre som har barn som nekter å kle seg ut?

PS.
Siden jeg ikke har fått noen tilbakemeldig fra hun som vant Wow koppen trekker jeg en ny vinner hvis jeg ikke får noe svar innen søndag --->Vinnerinnlegget

God helg!

- Maria

fredag 14. februar 2014

Happy Valentine og trekning!

Alle hjerters dag idag, og alle hjerter gleder seg. Vi har feriret kjærligheten med kokosboller til dessert idag, til glede for alle untatt lillebror. Han likte ikke kokosboller?!

 Mmmm…!

 Han tok en halv bit før jeg var så heldig å få overta kokosbolla :)


Så over til trekning av giveawayen:

Det ble på den gode gammeldagse måten, hva er vel mer spennende enn sammenbretta lapper?



Therese Raae vant!
De er geniale. Ønsker en grønn :)

Hurra for deg :) Send adressen din til mariamarkussen (@) gmail.com, så dukker det nok en grønn Wow Cup opp i postkassa di om ikke lenge :)

Ha en fortsatt fin Valentine, og god helg :)

- Maria


Høflige barn

..det er noe man stadig vekk må øve på.

Jeg: Max, skal vi gå ned i kjelleren å rydde litt?

Max: Nei takk!

Ser ut som han har viktigere ting å ta seg av

- Maria

torsdag 13. februar 2014

Gutterom

Sånn kan det gå når jeg skal ta bilder. Disse er det en stund siden jeg tok, nå har det tykke laget med snø som lå over takvinduet smeltet, så det hadde vel vært på sin plass med noen nye bilder med ordentlig lys nå. MEN det er ikke bare bare å rydde rommet til de to viltre gutta, for så å tro at jeg skal få ta bilder av det?! Nei, ingenting er bedre enn å rote et nyryddet rom, spør du dem (tror jeg).

 Alle gutter trenger en bilhylle. Hverfall han her.

 Det er lett å bli distrahert under fotgraferingen… Meg altså.

 Lykke på jord er å turne i en nyoppredd seng!

 Halla mamma!

Sukk. Bilbaneteppet. Elsker det. Selv om dette er mye kulere. Og dyrere.

 Natta Fantorangen!

Jadda. Tenker vi prøver lykken igjen en annen gang… Søte linselus i det minste!

Så… Hvordan tar hjemmeværende mødre bilder av andre ting en barn? De er jo absolutt over alt, alltid! Hvertfall foran kamera alltid… :)

PS. I morgen trekkes vinneren av giveawayen, hiv deg på da vel!

- Maria

mandag 10. februar 2014

Wow Cup - giveaway

Den sist tiden har jeg prøvd ut en ny sølefri barnekopp som har kommet på markedet, Wow Cup, og jeg er ganske begeistret etter å ha tørket vann og melkeflkker i en tre års tid. (de ungene må jo alltid tømme flaskene sine, og når de er forsynt snur de den oppned og slår den den i bordet så melka spruter veggemellom.) En sølefri tutekopp er jo noe vi har hørt om før, men en sølefri kopp som ikke lekker er ikke like vanlig.


Det ble mye drikking de første dagene, tydeligvis stas med nye kopper :)

Den har lokk med silikonkant som automatisk lukkes når barnet er ferdig å drikke. Drikkesystemet stimulerer sugemotorikken til barnet på en mer naturlig måte en de tradisjonelle tutekoppene. Man kan drikke langs hele kanten på lokket, og den har en matt overflate som er lett for en liten barnehånd å holde.

Se mamma, det går ikke an å søle! Litt gøy, og litt kjipt for han ;)

Elstemann ble fullstendig overbegeistret da han fikk se de, og hadde den med seg absolutt overalt den første dagen. Begge syntes det var veldig morsomt å drikke av de. Jeg trodde kanskje ikke Lillebror kom til å få til å bruke den med en gang, men det gikk ca fem sek før han skjønte hvordan den fungerte. Pluss for at lokket enkelt og greit bare skrus på, ikke en haug av smådeler som må settes sammen først.
Vi har hatt de med oss omtrent overalt. På biltur, i senga, på tur og når vi har luncha borte. Hurra for et enlkere liv!

Pappakos, nå med melk i kopp!

Nå kan det faktisk hende at du vinner en slik kopp, hvis du legger igjen en kommentar under dette innlegget! På Facebook-sidene deres finner du mer info om koppene. De finnes i flere glade farger, skriv i kommentaren din hvilken som er din favoritt! Vinneren trekkes på fredag.

- Maria

Innlegget innholdere sponsede produkter

tirsdag 4. februar 2014

Smoothie med grønnkål

Nå i denne klade, triste mørketiden synes jeg det er ekstra viktig å spise mat med masse gode nærigsstoffer sånn at vi bobbler over av energi og godt humør her hjenne (haha). Grønnkål er faktisk supermat. Det er en av de mest jernrike grønnsakene som er, dessuten inneholder den masse A- og C-vitaminer, kalsium og fosfor. Vi prøver å unngå å spise så mye kornprodukter for tiden, og smoothie er igrunn et veldig næringsrikt og godt alternativ, så det går mye i den slags. Etter en periode jeg eksprimenterte med litt vel mye grønnsaker slutta nesten barna å drikke det, så nå bruker jeg heller litt mer frukt, så er jeg sikker på at de hvertfall får det i seg :)

Jeg blir reint glad når jeg kommer over den fine grønne kålen med krusete blader på butikken.  

Storebror er noe skeptisktil håret, men han syntes smoothiemannen var veldig fin sånn alt i alt.

I tillegg til det på tallerken liker jeg å ha i ett egg, ett par teskjeer kokosolje og litt melk til masse konsistens.
Ps. man må ikke ha i kiwien før til slutt, for hvis frøene blir knust, smaker de som pepper. Not so good… 

Noen andre har lure tips om sunne ting man kan ha i smoothien, som i tillegg smaker godt?

Ha en fin onsdag, med eller uten grønnkål!

- Maria