tirsdag 31. desember 2013

Nyttårsbordet

Titter innom nå i denne kveldsstund for å øsnke alle et riktig godt nytt år! Vi har fortært den obligatoriske kalkunen, med de beste vennene, -det har jo snart blitt en tradisjon. Nå sover to slitne barna høye på sukker i hver sin seng. Ost og kjeks er snart servert, så da er det bare å vente på det nye året. Jeg har trua på at 2014 blir ett bra år!

Vi feirer sånn halvveis hos oss, og halvveis hos nabeon som bor vegg-i-vegg. Digg å bare gå frå ett rotete bord og masse oppvask, og inn i en fiks ferdig stue for å tibringe resten av kvelden. I dag rakk jeg å ta noen bilder av bordet etter at det var dekt, deler de i kveld.







Jeg er ikke spesielt dreven på dette feltet, men det er helt klart den beste delen av festlige forberedelser :)

lørdag 28. desember 2013

Gledelig Jul!

På tide å gi lyd fra seg igjen!
Så den o store julaften forbi, og romjulsfreden har senket seg.
Både store og små har fått så mye fint til jul, og vi er strålende fornøyde. Jeg tror jeg er aller mest fornøyd med barnas fornyelse av leker. Jeg merker jo snart ikke noe til dem lengre siden de er så opptatt med togbaner, bøker og diverse andre finurligheter.

















Som den smådårlige mammaen jeg er, glemte jeg å ta bilder av alt som var julete i år. Men dette bildet er faktisk fra selveste julaften, da barnas tante var på julelunsj. De er veldig glad i henne, og det er jo ikke uten grunn. Lek og morro fra hun kommer til hun går.

Snart er det nytt år og nye muligheter, satser på ett par flere innlegg i året som kommer.
Fortsatt god jul så lenge!