onsdag 29. mai 2013

Caleb 10 mnd

Skal si det går unna! Siden vi hoppet galant over forrige månedes update kan jeg jo nevne at da småen var åtte og en hlav mnd lærte han seg og sitte. En uke senere lærse han seg å reise seg. Nytt av denne måned er at han slipper seg og står noen sekunder seg. Flinkis! Han krabber som bare det på sitt eget spesielle halte-krabbe-vis. Det kan jo også nevnes at han står opp alt for tidlig om morgenen, men sover ofte hele natta fra 18.30 - 05 ca. Han liker ikke, i motsettning til storebroren sin, spesielle smaker, og brekker seg hvis jeg prøver å si han sånne sunne saker som rødbetsmoothie.



Full av blåveiser da. Lurer på hva som gjør gutta mine så lite redd for å slå seg? det har det nok ikke arvet fra meg for å si det sån... I tillegg snakker han masse da-da-da, også har han sagt noe som minner veldig om ordentlige ord, men jeg har glemt hva det var ;)

-Maria

lørdag 18. mai 2013

17. Mai!

Hipp hurra for gårsdagen! Jeg er veldig glad i nasjonaldagen vår (eller landet vårt?). Vi ble jo velsignet med det vakreste vårværet! Akkurat passe varmt til å spise is og sånt!
Siden bilder sier mer enn 1000 ord, får dette bli et bildeinnlegg:















Så håper jeg alle har hatt en fin 17. mai, og at dere nyter dagens godvær også!