onsdag 29. august 2012

Hvorfor jeg er litt fraværende

Derfor:


Før hadde jeg tid til noe etter at den store lillegutten hadde lagt seg. Men ikke nå lengre. Den lille lillegutten vil nemmligvis unngå å sove noe annet sted enn oppå meg. Evt ved siden av meg, klistret inntil. Koselig da :) vi blogges når han har blitt 14 eller no og helst vil slippe å kose mamman sin 24/7 :)

- Maria

tirsdag 7. august 2012

Det beste jeg har


En nyfødt liten tass som aller helst bare vil sove, kose og spise. Som lukter deilig babylukt og har vakre, undrende øyne.


En stor liten gutt som allerede har rukket å bli 20 mnd! Morsom, komisk og flink storebror det her! En skikkelig gledesspreder :)

En ektemann som er verdens beste pappa til guttene våre.

Også har jeg en Far i Himmelen som har gitt meg alt dette! For en velsignelse!

- Maria

torsdag 2. august 2012

Brystbetennelse

Der kom den gitt! Den fryktede, skumle og vonde brystbetennelsen. Etter å ha kjempet meg gjennom et døgn med med så godt som uutholdelige tilstander med amming ringte jeg barselpoliklinikken på sykehuset og fikk time senere på dagen. Med rødkantete øyne, et svimmelt hode og et veldig vondt bryst kom jeg hjem igjen, endel ammeutsyr rikere. Medela elektrisk brystpumpe, noe HELT annet en avent sin manuelle, fantastisk god å bruke. Hvertfall for meg. Syntocinon nesespray, genialt for å få igang utdrivningsrefleksen før jeg ammer/ pumper. Mer smertestillende, Purelan krem og sist, men ikke minst bystskjold for å bruke mellom ammingene. Allerede er sårheten borte vekk, og jeg er meget lykkelig over å slippe å tømme brystet ved å amme hver annen time. Så hvis du sliter med sårhet og brystbetennelse ved amming og likevel har VELDIG lyst til å fortsette anbefaler jeg å prøve ALT dette.


Jørn fikk tillatelse til å ta bildet visst han ikke publiserte det noe sted, men jeg gjorde det visst likevel. Nå kjenner jeg at det er på tide å ta tempen igjen. Beklager evt skrivefeil, det er bare såvidt jeg ser gjennom det dosne hodet mitt.

- Maria

onsdag 1. august 2012

Tilbakeblikk

Rart å tenke på at lille Caleb lå inni magen min for fem dager siden.


Bildet er tatt i 7-tiden fredag morgen, en liten stund før vi reiste på sykehuset. Lite visste jeg om at Caleb skulle bli født bare halvannen time senere. Det er så deilig å endelig ha det lille nurket i armene, han er så ufattelig skjønn og god! Max er verdens skjønneste storebror, og rett som det er løper han bort til lillebror for å kose han litt før han fortsetter med resten av alle hans gjøremål ;)


Hadde det ikke vært for den særdeles painfulle ammingen, så hadde vel alt vært fryd og gammen. Får satse på at det går seg til etter hvert. Nå kjenner jeg derimot at jeg må ta igjen litt tapt søvn. Jeg har huset heelt for meg seg idag, dvs jeg og lillebror. De store gutta er på fjelltur :)

- Maria