søndag 26. februar 2012

Søndagstur

Og været kunne ikke vært bedre. Håper det fortsetter sånn:)






Fornøyd liten tass i vogna si.




Far og sønn

God søndag!

- Maria


- Posted using BlogPress from my iPhone

lørdag 25. februar 2012

Reint hus

Ikke no problem med en 1- åring som elsker støvsugeren. Kvaliteten på utført arbeid trenger vi ikke si så mye om idag. Håper denne interessen fortsetter.





Nå er det tid for å ta en tur på lekeplassen mens vårsola skinner :)





God helg!

- Maria

- Posted using BlogPress from my iPhone

lørdag 18. februar 2012

Kveldskos, igjen!

Det er ofte på sin plass med litt kveldskos. Spesielt hvis det er nesten helg, og det ikke er potetgull eler melkesjokolade :)



Dette kan vel ikke friste alle ganer, men dere som ikke liker oliven har jeg nesten pittelitt vondt av, -det er jo så godt! De med stein er best, litt mer saftig liksom. Grønne oliver liker jeg best, de smaker litt mer. Er de marinerte i tillegg kan det ikke bli stort bedre! Jeg likte det ikke før, men er glad for at jeg smakte det noen ganger så jeg tilslutt syntes det var nammis :)

Så om du liker mat som smaker litt, er det ypperlig å fylle et pitabrød med noen deilige soltørkede tomater, litt pesto, grønn salat, fetaost og permasan. Og oliven da. Så kan man ha en goood og koselig kveld :)

-Maria


Helgeblogger?

Kanskje det er det jeg er. Jeg liker hverdag, og jeg liker helg. Synes det er viktig at det er litt forskjell på disse to tingene. Når det er helg har man gjerne tid til å finne på mer ting sammen med familien og kose seg litt ekstra med god mat og kanskje til og med en berlinerbolle?! Viktig å ikke kjøpe mer enn en til hver, de er farlig gode!

I går skinte solen over Sandefjord, snøen smelta og humøret steg. Mannen i huset (den store av de) har fri på fredager, så etter en deilig start på dagen med bodypump på morgen dro vi ut i finværet for å ake litt. Snølaget i akebakken var serdeles tynt, men det gikk akkurat. Max elsker å sitte på akebrettet ned bakken og er en eneste stor sol når han får være ute :)


Deretter var det en trøtt pappa som måtte hvile seg litt. Det ser kanskje ut som Max også sover, men neida. Han er like sprelsk som han alltid har vært, og ligger bare å ruller seg rundt.Innimellom finner han seg en legoklosse som han prøver å kaste på pappan sin for å se om det fremdeles er noe liv i han :)


Idag er disse to favorittguttene mine på lekeland, noe som betyr fritid for meg så jeg kan kose meg med støvsugeren og kanskje litt bollebakst. Er det ikke fastelaven snart da?

-Maria

lørdag 11. februar 2012

Stolthet og Lego

Det er så mye rart som skjer inni en mamma. Man blir blandt annet så ufattelig stolt over alt ungen sin presterer. Enten det er å klappe i hendene eller å rape omtrent. Hvertfall, så har Max lært seg noe nytt. Han greier nemmlig å bygge sammen Lego. Da jeg observerte dette for første gang for et par uker siden kom den samme stoltheten snikende. Det er vel bare mammaer som er sånn. At de opprømt forteller alle på sin vei at nå har kiden lært seg å bygge sammen to legoklosser.





Det kan jo hende seg at jeg er litt ekstrem, men jeg følte bare for å dele denne store gleden :)





-Maria

- Posted using BlogPress from my iPhone

Vårfølelse

Idag skinner sola, og jeg vårfølelsen har tatt tak i meg. Jeg er SÅ klar for litt sol og sommer nå... Egentlig synes jeg det er litt rart at vi gleder oss til årstidene som kommer, og når den endelig er her så gleder vi ogg til neste årstid. Jeg skulle hvertfall vært litt flinkere å satt pris på det som er her og nå. Enten det er vinter eller vår :) Det gjelder igrunn mange ting i livet det da. Sette pris på det en har istedet for å bare tenke på det man har lyst på!

Men det positive er at jeg får så lyst til å gjøre rent! Støvsugeren har fått kjørt seg idag, men da Max skulle ta formiddagsluren sin ble han mildt sagt fortivlet da han hørte at jeg fortsatt støvsugde. Han elsker nemmlig støvsugeren og alle dens fastliteter. Han bruker den som gåbil f.eks. Når jeg tar den fram springer han bort til stikkontakten og peker. "Sett den i der, mamma!" Ikke det at han sier det, men det ser ut som det er det han mener :) og han elsker å støvsuge seg selv eller gulvet. Også digger han at det kommer luft ut fra den som blåser han i ansiktet når han lener seg over den.

Nok om det. Lysten til å sette farger på hjemmer kommer også snikende tilbake. Rosa og lyseblått er et must for meg da. Enkelt og greit plasserer jeg tilbake de samme tingene som jeg skøv inn i et skap for et halvt års tid siden. Gjennbruk? Enkelt og billig hvertfall :)




Når får du vårfølelse? Driver det deg til litt vårrengjøring?

Nå må jeg forsette mens jeg fremdeles har to armer ledig. Ha en strålende lørdag!

- Maria

fredag 3. februar 2012

Helg

Da var fredagen her igjen. Tiden går sannelig fort! Nå er februar her, og jeg ser virkelig fram mot lysere tider med sommer og sol. Gradstokken viste dog 10 minusgrader idag, så dette er faktisk årets kaldeste dag så langt. Men vakkert er det også med glitrende snø i solskinn.

Januar har bestått av bl.a. bursdagsfeiring for Rakel. Max kaller henne for "tette" (tante). Tenk at han skulle begynne å si tante før mamma da gitt. Han sa mamma en stud, men han har funnet det for godt å slutte med det igjen...

 Bursdagsbarnet

Max har fått sjokolademelk fra onkelen sin. Gjett om det falt i smak! Lille søtmumsen med rare matvaner. De eneste grønnsakene han vil spise umost er oliven og røbedter. Og sylteagurk hvis det regnes med... Han har også lagt sin elsk på de deilige appelsinene som finnes på butikkene for tiden.


Nå våken lille propell, så vi blogges mer siden... God helg!

-Maria